Як правильно обрати весільну сукню: 5 порад

Листайте

Весілля — один з найпрекрасніших моментів життя для будь-якої нареченої. Саме в цей день все навколо перетворюється в справжню казку. Чарівні локації, атмосфера, ігристе на вустах та метелики в животі. Саме так описують свої відчуття ті, хто є винуватцями цього свята. 

Важливе місце у всьому займає підготовка до весілля. Цей період звуть “приємними клопотами”. Адже наречені з хвилюванням обирають місце для проведення весільної церемонії. Підбирають запрошення, аксесуари й звісно — весільну сукню. 

Весільні сукні Хмельницький пропонують чимало салонів. Щоб визначитися, наречені міряють не одне вбрання. Проте, обрати ту саму ідеальну сукню — дається важко. Саме тому пропонуємо 5 порад, як зробити це швидко і вдало.

На що звернути увагу при виборі весільної сукні у Хмельницькому?

Правильно вибрати весільну сукню – означає підкреслити силует талії, забрати або доповнити плавність ліній фігури. Фахівці радять зупинятися на тих варіантах, які мають збільшений силует на стегнах, а також корсет на талії. 

Загалом при виборі сукні слід дотримуватися таких правил:

Врахуйте місце та час весілля

Якщо весілля відбудеться влітку, то краще вибрати легку сукню з натуральних тканин. Для весілля у зимовий період краще обрати сукню із щільної тканини. Це допоможе відчувати себе легко та зручно протягом всього свята. 

Не зациклюватися на певному фасоні

Оберіть стиль сукні, який підходить саме вам. Не варто слідувати модним тенденціям, які не пасують. Для цього необхідно визначити форму та довжину весільної сукні. Щоб визначитися, приміряйте кожен фасон:

  • А-силует;
  • Принцеса;
  • Грецький стиль або ампір;
  • Рибка або русалка.

Хай не лякає розмір

Розмір сукні не має вас лякати. Якщо продавець пропонує взяти на розмір більше, слід прислухатися. Адже маленький розмір сукні може підкреслити недоліки фігури. 

Робіть фото

Якщо важко вибрати один варіант з десяти, то попросіть продавця сфотографувати вас у вбранні. Вдома перегляньте фото та виберіть три найкращі. Таким чином вибір відразу впаде на ту сукню, в якій ви виглядайте найприголомшливіше.

Аксесуари

Перш ніж купувати сукню, переконайтеся у тому, що в салонах є широкий вибір аксесуарів, які відповідатимуть обраній тематиці. Адже без деталей вбрання нареченої може видатися недовершеним.

Що пропонують в Хмельницькому в веслыьних салонах?

У Хмельницькому придбати весільні сукні можна в 12 закладах. Всі вони є на сайті ТОП 20. Там же можна переглянути відгуки тих, хто вже здійснив покупку в салонах.

Загалом в закладах, де можна обрати весільні сукні, пропонують наступне:

  • Покупку та пошив весільного вбрання
  • Покупку, пошив та прокат випускних та вечірніх суконь
  • Дитячі сукні на прокат (від 1 до 12 років)
  • Дитячі карнавальні костюми на прокат
  • Аксесуари (фата, болеро, шубки, біжутерія та інше)
  • Чистку та ремонт сукні
  • компетентну допомогу від привітних консультантів
  • доступні ціни.




 

Следи за INK в социальных сетях и узнавай обо всем первым! Мы в Facebook, Twitter.
Loading...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: